Analist: Bitcoin koers lijkt klaar voor 25 duizend dollar

Volgens de hoofd onderzoeker van Arcane Research, genaamd Bendik Norheim Schei, is de kans zeker aanwezig dat de Bitcoin koers snel tot de 25 duizend dollar zal stijgen. Om dit te bereiken moet wel eerst het 22,5 duizend dollar niveau doorbroken worden.

Gaat de Bitcoin koers stijgen tot 25 duizend dollar?

Ook Verle Lunde, een andere analist bij Arcane Research, verwacht dat de Bitcoin in de nabije toekomst extreme volatiliteit kan ervaren. Op dit moment is de koers enorm stabiel en historisch gezien zal hier spoedig verandering in moeten komen. Tot nu toe lijkt het 18 duizend dollar niveau een zeer sterk ondersteuningsniveau, de kans lijkt nu dan ook vrij klein dat de koers hier zomaar onder zakt. Het ziet er dus vrij positief uit voor de grootste cryptovaluta. Zeker nu het onlangs het 20 duizend dollar niveau heeft teruggewonnen.

als de sterke prijsprestaties zich door weten te zetten is de kans zeker aanwezig dat BTC spoedig het 22,5 duizend dollar niveau weet te bereiken en, zoals we eerder in dit artikel al schreven, zou een uitbraak boven dit niveau zelfs een rally richting het 25 duizend dollar niveau kunnen betekenen.

BTC koers 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Wat zou een prijsstijging richting de 25 duizend dollar kunnen veroorzaken?

Voor nu lijkt de vraag of de Bitcoin koers verder kan stijgen af te hangen van nieuwe economische cijfers vanuit Amerika. Handelaren wachten namelijk op het Amerikaanse ministerie van Arbeid om de looncijfers vrij te geven. Deze cijfers zouden meer aanwijzingen kunnen geven over het tempo van de renteverhogingen door de Amerikaanse Federal Reserve voor de rest van het jaar.

Voor nu wordt verwacht dat de Federal Reserve volgende maand een nieuwe renteverhoging van 75 basispunten zal aankondigen en deze in december zal aanvullen met weer een nieuwe verhoging. Als dit lager uit zal vallen zou dat goed nieuws zijn voor de cryptomarkt. Wellicht dat dit een prijsstijging richting de 25 duizend dollar zou kunnen veroorzaken.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht Analist: Bitcoin koers lijkt klaar voor 25 duizend dollar verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters