Analist voorspelt: Bitcoin bereikt $70.000 tegen het einde van het jaar

Een vooraanstaande crypto-analist suggereert dat de Bitcoin-prijs binnenkort aanzienlijk zou kunnen stijgen. Deze Twitter analist, bekend als Credible Crypto met meer dan 340.000 volgers, gaf in een recente video aan dat Bitcoin waarschijnlijk op het punt staat een fundament te leggen voor een enorme stijging. Hij merkte echter op dat BTC mogelijk eerst terugvalt naar ongeveer $25.000 voordat de volgende rally begint.

Volgens de analist vinden de meeste prijsuitbarstingen plaats na een langdurige consolidatieperiode. Wanneer Bitcoin eenmaal op dreef is, zal het moeilijk zijn om het te stoppen. Een prijsstijging naar $40.000, $50.000 en wellicht zelfs $70.000 in 2023 wordt dan zeker als een reële mogelijkheid gezien.

New video update is below!

I share my thoughts about the liquidity black hole that is meme-coin mania, the king $BTC, and various alts including $CRV, $TRAC, $HBAR and more.

A bit long, but worth it if you’ve been following my content.

Likes/retweets appreciated.

Enjoy! https://t.co/3RpPNhWqyx pic.twitter.com/olducii9we

— CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto) May 9, 2023

Bitcoin zal nieuwe recordhoogtes bereiken

Credible Crypto voorziet dat Bitcoin de komende twee maanden waarschijnlijk een consolidatiefase zal doormaken binnen een beperkt handelsbereik, voordat het naar ongekende hoogtes stijgt.

De analist verwacht tevens dat de volgende fase van de bull markt BTC naar het $40.000-bereik zal brengen. Zodra dat doel is bereikt, zullen er praktisch geen belemmeringen zijn die ons weerhouden om ooit nieuwe recordhoogtes te bereiken.

De analist gaf aan dat hij verwacht dat BTC vóór 2024 een nieuw hoogtepunt zal bereiken, wat zou impliceren dat de Bitcoin prijs tegen het einde van dit jaar boven de $70.000 zal uitkomen. De recente daling van BTC was volgens velen een gezonde en noodzakelijke correctie die ‘weak hands’ en overmatig gehefboomde handelaren uit de markt heeft gespeeld, waardoor BTC in de nabije toekomst ruimte krijgt om te stijgen.

Ook Arthur Hayes, medeoprichter en voormalig CEO van de crypto-derivatenbeurs BitMEX, heeft een positieve kijk. Hij heeft opnieuw benadrukt dat hij ervan overtuigd is dat de prijs van Bitcoin zal stijgen tot $1 miljoen.

De medeoprichter van BitMEX wees er ook op dat een dreigende crisis in de banksector een macro-economische verandering teweeg zou kunnen brengen, wat zou kunnen leiden tot een snelle stijging van Bitcoin tot $1 miljoen. Hayes is consistent geweest in zijn voorspellingen van een $1 miljoen waarde voor Bitcoin.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht Analist voorspelt: Bitcoin bereikt $70.000 tegen het einde van het jaar verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters