Analisten voorspellen dat Bitcoin $100K zal bereiken wanneer de bearmarkt eindigt

Bitcoin heeft een moeilijke start gehad dit jaar, maar verschillende analisten denken nog steeds dat de prijs de $100.000 zal bereiken.

Bitcoin gaat terrein terugwinnen

Mike McGlone, strateeg bij Bloomberg Intelligence, voorspelt dat Bitcoin tegen 2025 de $100.000 zal bereiken en verwacht dat de cryptomarkt weer op zal bloeien. Crypto handelaar Credible Crypto is het eens met de voorspelling van McGlone. Vorige maand publiceerde hij een bijgewerkte voorspelling voor het prijstraject van Bitcoin, wat erop wees dat de BTC prijs weer zal gaan stijgen.

In zijn beoordeling zegt McGlone dat de sterke omkering van Bitcoin nog maar net is begonnen. De huidige bearmarkt weerspiegelt de meest dramatische inflatie van de afgelopen vier decennia. Desalniettemin benadrukte hij dat Bitcoin, zodra de bearmarkt eindigt, enorm gaat stijgen en het meest waardevolle bezit ter wereld wordt.

Enquête van de Deutsche Bank toont aan dat de BTC prijs de $100K kan bereiken

Een recent onderzoek door de Deutsche Bank onthulde dat ongeveer 25% van de BTC-investeerders denkt dat de prijs van de Bitcoin binnen vijf jaar de $100.000 zou overschrijden.

McGlone deelde ook zijn mening over de recente verschuiving in opinie over de grootste cryptocurrency ter wereld. Hij werd gevraagd waarom het een risicovoller actief werd nadat de munt zich zo lang als een veilige inflatiehedge had gedragen.

De Bloomberg-analist reageerde op de vraag door te stellen dat deze opleving slechts het “rijpen” is van jonge technologie en activa. Verder merkte hij op dat de 260-daagse volatiliteit van Bitcoin vergelijkbaar is met die van Tesla, Amazon in 2009 en goud in 1980.

Goldman Sachs deelt voorspelling van de Deutsche Bank

Ook de Goldman Sachs Group voorspelt dat Bitcoin marktaandeel zal blijven winnen van goud als gevolg van het grotere gebruik van cryptocurrencies. Hierdoor stellen ze dat de vaak aangehaalde prijsvoorspelling van $100.000 mogelijk is.

De CEO van het cryptofinancieringsbedrijf Nexo voorspelt zelfs dat BTC binnen een jaar $100.000 zou bereiken, drie jaar eerder dan de voorspelling van McGlone.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht Analisten voorspellen dat Bitcoin $100K zal bereiken wanneer de bearmarkt eindigt verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters