Binance stopt Bitcoin opnames – geld is veilig

Ook Binance komt niet ongeschonden uit deze donkerrode maandag. ’s Werelds grootste crypto exchange heeft de Bitcoin opnames namelijk tijdelijk stop moeten zetten. Dit kondigde Changpeng Zhao zojuist aan op Twitter.

Temporary pause of $BTC withdrawals on #Binance due to a stuck transaction causing a backlog. Should be fixed in ~30 minutes. Will update.

Funds are SAFU.

— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) June 13, 2022

Binance gebruikers kunnen nog wel Bitcoin opnemen via andere netwerken

Even waren Binance gebruikers bang dat ze hun BTC tokens niet meer konden opnemen maar al snel schreef Zhao op Twitter dat de opname stop alleen geldt voor het Bitcoin-netwerk. Je kunt dus nog steeds Bitcoin opnemen op andere netwerken zoals BEP-20.

SAFU is een meme die doelt op het woord ‘Safe’, dat drie jaar geleden voor het eerst in een YouTube-video verscheen. Het was een spelfout die de exchange daarna omtoverde tot een beschermfonds, genaamd ‘Secure Asset Fund for Users’ (SAFU). Het fonds werd gebouwd tijdens de vorige bearmarkt.

Verhelpen probleem duurt langer dan verwacht

Ondanks dat er dus een niet al te groot probleem lijkt te zijn bij Binance is het probleem waarschijnlijk niet in een halfuurtje verholpen, zoals Zhao eerder aankondigde. In een vervolgtweet schreef de oprichter het volgende:

“Waarschijnlijk gaat het iets langer duren om te repareren dan ik aanvankelijk had ingeschat. Binnenkort meer updates. Bedankt voor uw geduld en begrip.”

This is only impacting the Bitcoin network. You can still withdraw Bitcoin on other networks like BEP-20.

Likely this is going to take a bit longer to fix than my initial estimate. More updates soon. Thanks for your patience and understanding🙏

— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) June 13, 2022

Het officiële Twitter-account van Binance bevestigde de vertraging en suggereerde dat het probleem te wijten was aan een vastgelopen transactie.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht Binance stopt Bitcoin opnames – geld is veilig verscheen eerst op Newsbit.

Generated by Feedzy

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters