Bitcoin-houders winstgevend, Cardano en Avalanche-beleggers lijden enorme verliezen

Een gerenommeerd crypot-analyse platform heeft onthuld dat meer dan de helft van de Bitcoin (BTC)-eigenaren winst heeft weten te behalen, terwijl een aanzienlijke meerderheid van de investeerders in Cardano (ADA) en Avalanche (AVAX) te maken heeft met flinke verliezen. Deze bevindingen werpen een scherp licht op de financiële prestaties van deze cryptomunten.

Bitcoin triomfeert, Cardano en Avalanche verliezen terrein

Uit gegevens van IntoTheBlock blijkt dat 62% van de Bitcoin-bezitters winst heeft gerealiseerd op hun investeringen, terwijl de resterende 38% een negatief rendement heeft ervaren. Op dit moment wordt Bitcoin verhandeld tegen een prijs van $24.914.

De analisten van IntoTheBlock onthullen een veel minder rooskleurig beeld voor Cardano investeerders. Een overweldigende 91,52% van de ADA-houders lijdt momenteel verlies, met slechts 7% die hun initiële investering hebben terugverdiend.

Een vergelijkbare trend wordt waargenomen onder de Avalanche-houders. Een verbluffende 95,56% van de investeerders maakt momenteel verlies, terwijl minder dan 5% het break-even punt heeft bereikt.

Ethereum investeerders weerstaan marktdaling terwijl andere altcoins het zwaar hebben

Ook houders van andere cryptomunten ondervinden negatieve resultaten. De gegevens suggereren dat 51,74% van de Dogecoin (DOGE) beleggers en 60,58% van de Litecoin (LTC) eigenaars momenteel met verlies kampen. Dit is voornamelijk te wijten aan de recente marktcorrectie.

Ondanks dat veel altcoinbezitters de impact van de marktcorrectie voelen, geeft IntoTheBlock aan dat de meerderheid van de Ethereum (ETH)-eigenaren nog steeds in de winst zit. Uit hun analyse blijkt dat bijna 60% van de ETH-eigenaren momenteel een positief rendement behaalt.

The recent crypto market dip sent several assets tumbling. Some are even surpassing 90% of holders holding at a loss.

Not all is gloomy though! several assets seem to weather the storm pretty well. Curious about how they compare? 📊Check out our latest infographic👇#BTC #ETHpic.twitter.com/jfLUarvx4F

— IntoTheBlock (@intotheblock) June 13, 2023

“De recente neergang in de cryptomarkt heeft geleid tot aanzienlijke waardeverliezen van verschillende activa. In sommige gevallen zijn meer dan 90% van de beleggers met verliezen geconfronteerd. Desondanks schijnt er nog hoop te zijn te midden van deze sombere situatie.a Enkele activa lijken de tumultueuze storm beter te weerstaan,” aldus IntoTheBlock.

Koop Ethereum

Dit doe je op

Het bericht Bitcoin-houders winstgevend, Cardano en Avalanche-beleggers lijden enorme verliezen verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters