‘Bitcoin in 2023 nog naar een nieuwe all-time high’

Je hebt mensen die overtuigd zijn van Bitcoin en je hebt mensen die echt overtuigd zijn van Bitcoin. Met de pseudonieme analist Credible Crypto hebben we iemand te pakken van het laatste soort. Hij vertelt namelijk aan zijn ruim 340.000 volgers op Twitter dat hij er nog altijd van overtuigd is dat Bitcoin dit jaar nog een nieuwe all-time high zal noteren.

Afwijzing bij 30.000 dollar

Ondanks de afwijzing bij 30.000 dollar is de kans volgens Credible Crypto groot dat Bitcoin dit jaar nog door het geluid gaat. Waar veel mensen verwachten dat Bitcoin nog een correctie naar de 20.000 dollar maakt, is Credible Crypto daar nog helemaal niet zo zeker van.

There’s a gap at 20k that a lot have been eyeing up and using as justification for a deeper pullback form current levels.

If I’m right about my thesis for new ATH in 2023- that gap should go unfilled.

If you were to ask me which comes first- 20k or 70k+, I’d say 70k+.$BTC https://t.co/dgJxmHKh6u

— CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto) May 14, 2023

“Als je mij zou vragen of we eerste naar de 20.000 of 70.000 dollar gaan, dan zou ik dat laatste zeggen”, aldus een zeer optimistische Credible Crypto.

Dat is zeer optimistisch te noemen, omdat Bitcoin op het moment van schrijven op 27.000 dollar handelt en redelijk dichtbij de 20.000 dollar staat waar we volgens Credible Crypto niet naartoe gaan.

Deze manier van analyseren kan natuurlijk ook een manier zijn om aandacht te krijgen. Mensen horen graag wat ze willen en als iemand met veel volgens dat roept, dan is de kans aanwezig dat mensen het serieus nemen en erin gaan geloven.

Het onverwachte scenario

Credible Crypto zegt eigenlijk dat een directe koersexplosie van Bitcoin het meest pijnlijke scenario is op dit moment, omdat vrijwel niemand dat verwacht van de digitale munt. Grappig genoeg is dat wel het scenario wat het meeste in het karakter van Bitcoin zou passen.

“Meer dan 70 procent van alle Bitcoin die in omloop zijn zitten in wallets die niets verkochten tijdens het omvallen van 3AC en FTX en dat historisch gezien ook niet doen totdat we bij een all-time high aankomen. Geen zijwaartse prijsactie naar mijn mening. We gaan recht naar een nieuwe all-time high dit jaar”, zo gaat de analist verder.

New all time highs on Bitcoin in 2023 in the middle of a banking crisis while most are sat on the sidelines waiting for the halving run up in ‘24-‘25.

Certainly more entertaining than boring sideways PA on $BTC for the next two years 🙂 https://t.co/Xys5mLgM6j

— CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto) May 12, 2023

Credible Crypto reageert ook op een Elon Musk tweet: “De meest grappige uitkomst is de meest waarschijnlijke uitkomst.” Waarop hij schrijft dat een nieuwe all-time high voor Bitcoin dit jaar de meest vermakelijke uitkomst zou zijn.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht ‘Bitcoin in 2023 nog naar een nieuwe all-time high’ verscheen eerst op Newsbit.

Generated by Feedzy

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters