Bitcoin prijs zakt tot onder de $40K – Apecoin stijgt met 15%

Afgezien van ApeCoin, die wel een mooie winst boekt vandaag, lijdt het grootste deel van de cryptomarkt opnieuw flinke verliezen. Zo is de Bitcoin prijs opnieuw tot onder de $40.000 gezakt en ook de Ether koers ligt weer onder het psychologische $3.000 niveau.

Heel de cryptomarkt presteert matig, behalve ApeCoin

Al een tijd lang presteert de cryptomarkt matig, en deze ongunstige prijsontwikkelingen gingen de afgelopen 24 uur door. De Bitcoin prijs zakte dan ook voor de tweede keer in deze week onder de $40.000. Ook bijna alle altcoins staan flink in het rood. We zeggen ‘bijna’ alle altcoins, want de ApeCoin presteert wel goed. Die is namelijk met meer dan 15 procent gestegen.

ApeCoin grafiek 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Bitcoin verliest opnieuw het belangrijke $40K prijsniveau

Het is nog maar een aantal dagen geleden toen de Bitcoin prijs eindelijk zijn weg omhoog weer leek te hebben gevonden. De BTC prijs piekte zelfs tot bijna $43.000, wat het hoogste prijsniveau in meer dan tien dagen was. De prijsstijging wist echter geen stand te houden en binnen enkele uren daalde de BTC prijs tot richting de $40.000. De afgelopen dagen is het er niet veel beter op geworden. De Bitcoin koers zakte gisteren zelfs even tot een dieptepunt van $39.100.

Bitcoin grafiek 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Op het moment van schrijven ligt de koers ongeveer rond de $39.500, maar dat is nog altijd geen goed teken. De nieuwe koersval heeft ervoor gezorgd dat de BTC marktkapitalisatie is gedaald tot $752 miljard. Dit terwijl het eerder deze week boven de $800 miljard lag.

Het bericht Bitcoin prijs zakt tot onder de $40K – Apecoin stijgt met 15% verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters