CEO eToro voorspelt Bitcoin koers van 100.000 dollar

De CEO van het populaire investeringsplatform eToro verwacht ondanks de correcties een Bitcoin koers van 100.000 dollar. In een nieuw interview met Scott Melker zegt Yoni Assia dat Bitcoin waarschijnlijk richting het einde van het jaar zijn momentum zal oppakken.

Volgens de CEO van eToro zal Bitcoin richting het einde van 2024 een nieuwe all-time high op de borden zetten.

Nieuwe all-time high

“Aan het einde van 2024 verwacht ik de eerste rally’s en dat is wanneer je een Bitcoin koers van 50.000 dollar zal zien, gevolgd door de koers van 40.000 dollar en daarna 70.000 dollar.

Pas op het moment dat we een nieuwe all-time high bereiken, waarschijnlijk ergens aan het einde van volgend jaar, dan zullen de particulieren weer terugkomen”, aldus Assia over Bitcoin.

Verder werpt de CEO van eToro zijn blik op de halvings, die volgens hem nog altijd belangrijk zijn in het bepalen van de cyclus van Bitcoin. Op basis van het verleden verwacht Assia ook vuurwerk voor het komende jaar als gevolg van de halving.

Bullrun in 2025

Meestal zien we de bullrun pas echt starten in het jaar na de halving. “In theorie moet de bullrun eigenlijk in 2025 beginnen. Net zoals we dat zagen in 2021, 2017 en 2013. Dat is de cyclus. Nu is er een heel bekend gezegde: ‘De geschiedenis herhaalt zichzelf niet, maar rijmt wel degelijk.’ Dus ik zou verrast zijn als we geen rally zien in 2025. Ik zou verbaasd zijn als we eind 2025 geen Bitcoin koers van tenminste 100.000 dollar zien”, aldus Assia.

De Bitcoin halving staat voor april 2024 op het programma en zorgt ervoor dat de blokbeloning voor miners voor het produceren van een nieuw blok halveert.

Momenteel krijgen zij een beloning van 6,25 Bitcoin per blok en na de volgende halving zakt die beloning naar 3,125 Bitcoin. Op het moment van schrijven handelt de Bitcoin koers op 25.782 dollar en lijkt een nieuwe all-time high nog even heel ver weg.

Het sentiment is op dit moment niet goed en wat dat betreft is het echt te hopen dat de halving van 2024 daar verandering in kan brengen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Maak een Bitvavo account

Je wordt doorgestuurd naar

Het bericht CEO eToro voorspelt Bitcoin koers van 100.000 dollar verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters