Credible Crypto Voorspelt Explosieve Bitcoin Stijging Dit Jaar

Cryptoanalist Credible Crypto voorziet een nieuwe recordhoogte voor Bitcoin vóór het einde van 2023. Zijn prognose steunt op historische patronen waarbij Bitcoin eerder soortgelijke prestaties heeft neergezet. Hoewel Bitcoin nog vier maanden heeft om dit nieuwe hoogtepunt te bereiken, waarschuwt Credible Crypto dat een aanhoudende consolidatiefase de voorspelling alsnog kan ondermijnen.

Potentiële Bitcoin stijging van 157%

Credible Crypto voorspelt dat Bitcoin voor het einde van het jaar een opmerkelijke toename van circa 157% kan bereiken vanaf het huidige prijsniveau. Ter vergelijking, in 2020 maakte de cryptocurrency in slechts twee maanden een soortgelijke sprong.

In een recente tweet wijst de analist op een eerdere koersbeweging, waarbij Bitcoin steeg van $16.000 naar $60.000. Hij stelt dat er nu een tijdsraam van vier maanden beschikbaar is om de prijs van de huidige $28.000 naar een doel van $70.000 te brengen. Deze potentiële stijging, met een waardevermeerdering van ongeveer $40.000, heeft dubbel zoveel tijd om zich te voltrekken als de vorige.

It’s not about me being phased or not- my emotions have nothing to do with the outcome.

If the data shows that a move of that magnitude within this timeframe is a reasonable possibility, then that’s all there is to it.

I tweeted previously about how our last move from 16-18k… https://t.co/Xed3Hz4AnU

— CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto) August 31, 2023

Credible Crypto erkent dat de huidige consolidatieperiode langer aanhoudt dan hij zou wensen, maar benadrukt dat zulke fasen vaak voorafgaan aan meer explosieve groei, dus er blijft reden voor optimisme. Op het moment van publicatie staat de Bitcoin-prijs op $26.016.

Tijd voor voorzichtig optimisme

Credible Crypto voegt wel een waarschuwing toe aan zijn rooskleurige Bitcoin-voorspellingen. Hij stelt dat als Bitcoin binnen twee maanden niet uit zijn huidige consolidatiefase breekt en de prijs op het huidige niveau blijft stagneren, zijn vertrouwen in een recordbrekende stijging dit jaar afneemt.

Ondanks dit voorbehoud blijft hij, met nog vier maanden te gaan, optimistisch dat er nog voldoende tijd en data beschikbaar zijn voor Bitcoin om een substantiële waardestijging te realiseren.

De analist had eerder deze maand ook voorspeld dat Bitcoin niet alleen de recordhoogte van november 2021 zou overtreffen, maar ook aan kracht zou winnen voor een omvangrijke rally, met als doelwit een koers van boven de $100.000.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Maak een Bitvavo account

Je wordt doorgestuurd naar

Het bericht Credible Crypto Voorspelt Explosieve Bitcoin Stijging Dit Jaar verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters