Credible Crypto voorspelt parabolische rally voor Bitcoin

De populaire analist Credible Crypto, die op Twitter meer dan 340.000 volgers verzamelde, zegt dat de correctie van Bitcoin onder de 30.000 dollar onderdeel van een opwaartse trend is die de digitale munt naar nieuwe hoogtepunten kan stuwen. Nu voorspelt hij voor Bitcoin een parabolische klim die de consolidatie van de afgelopen maanden in een paar dagen kan uitwissen.

Expansie op komst?

Voor nu is het volgens Credible Crypto dus wachten op de volgende koersexplosie van Bitcoin. “Consolidatie gaat altijd vooraf aan expensie. De vorige correctie-structuur duurde 48 dagen en werd vervolgens in vier dagen compleet uitgewist door impulsieve koersactie”, aldus de analist.

De huidige correctie-fase duurt op dit moment al 83 dagen. “Als we de volgende impulsieve beweging maken, dan wissen we waarschijnlijk drie maanden van correcties uit in één week”, zo gaat de analist optimistisch verder.

Consolidation precedes expansion.

Our last corrective structure lasted 48 days and was erased with just 4 days of impulsive price action.

Our current corrective structure is 83 days long so far. When we begin the next impulsive move we probs erase 3 months of corrective PA… pic.twitter.com/Coqo4ALA5y

— CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto) June 16, 2023

Credible Crypto kijkt voor zijn voorspellingen niet alleen naar technische analyse. Hij neemt ook on-chain analyse mee en kijkt daarbij op dit moment vooral naar lange-termijn holders. Dat zijn in dit geval mensen die hun Bitcoin al 365 dagen of langer niet in beweging brachten.

Lange termijn holders

Volgens de analist voegen lange-termijn holders nog steeds nieuwe Bitcoin aan hun voorraad toe, ondanks dat het slechte nieuws zich momenteel opstapelt. De analist geeft onder andere aan dat de dalende supply van Bitcoin op de beurzen een mogelijke opmaat naar een gigantische koersexplosie vormt.

~70% of all $BTC in existence is being HODL’d and has not been sold for over a year. That number has only INCREASED through 3AC, the FTX collapse, AND recent actions against Coinbase/Binance from the SEC.

There is LESS EXCESS SUPPLY available than there has EVER BEEN in the… https://t.co/j50YWa6kLq pic.twitter.com/dT9LoNwY0H

— CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto) June 15, 2023

“Ongeveer 70 procent van alle Bitcoin staan al tenminste één jaar op hetzelfde adres. Dat nummer is alleen maar GEGROEID tijdens het omvallen van 3AC en FTX en de recente acties van de SEC tegen Coinbase en Binance”, zo roept de analist.

Er is (relatief gezien) in de geschiedenis van Bitcoin nog nooit zo weinig beschikbaar geweest bij de beurzen. “Wat betekent dit? De situatie met Bitcoin is nu als een van kerosine doordrenkte zak in een bos met dode bomen. Er is maar een klein vonkje aan vraag nodig om een koersexplosie te veroorzaken”, zo sluit de analist uiterst positief af.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht Credible Crypto voorspelt parabolische rally voor Bitcoin verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters