Crypto-Analyse: Toekomstige Kansen voor Solana, Chainlink en Bitcoin

Een ervaren crypto-analist deelt zijn nieuwste bevindingen over Solana (SOL), die zich positioneert als een sterke concurrent van Ethereum (ETH), alsook over het gedecentraliseerde orakelnetwerk Chainlink (LINK), en tenslotte over Bitcoin (BTC).

Inmortal voorspelt Solana prijsuitbraak

De analist met de naam “Inmortal” communiceert naar zijn 195.000 volgers op Twitter dat Solana zich klaarmaakt voor een aanzienlijke prijsstijging, niet zonder een aanzienlijke fakeout naar beneden toe. Volgens zijn voorspelling zal SOL naar verwachting ergens in augustus een kortstondige daling kennen, waarbij de prijs onder de $20 zal zakken, waarna het weer zal herstellen tot boven de $30. Op het moment van schrijven is SOL $23,54 waard.

Sub $20 next month.$SOL pic.twitter.com/wKqPmfOb8Y

— Inmortal (@inmortalcrypto) July 29, 2023

Mogelijke uitbraak voor Chainlink

De analist besteedt ook speciale aandacht aan Chainlink, waarbij hij opmerkt dat het gedecentraliseerde orakelnetwerk zich in een aanzienlijk langdurige accumulatiefase bevindt. Hij geeft aan dat de uitgebreide consolidatiefase van Chainlink suggereert dat LINK waarschijnlijk een flinke opwaartse beweging zal ondergaan. Op het moment van schrijven is LINK $7,47 waard.

This weekly chart has me obsessed.

Because the longer the accumulation, the bigger the expansion.$LINK pic.twitter.com/0zJbMEetL2

— Inmortal (@inmortalcrypto) July 28, 2023

Een kansrijke positie voor Bitcoin

Inmortal wijst er tot slot ook op dat Bitcoin recentelijk een “klassiek afwijkend patroon” heeft getoond, waarbij de prijs onder een uitgesproken steunniveau is gezakt, waardoor bearish beleggers werden gelokt om shortposities in te nemen, voordat de prijs krachtig terugveerde naar het steunniveau.

Hij benadrukt ook dat de huidige prijs van BTC een aantrekkelijke risico-rendementsverhouding (R:R) biedt, wat betekent dat het potentieel voor winst zorgvuldig wordt afgewogen tegen het risico dat wordt genomen bij een specifieke investering of handelspositie.

I will only say this.

> R:R is good.
> Classic deviation setup.
> Clear invalidation.$BTC pic.twitter.com/h16T8DBmMf

— Inmortal (@inmortalcrypto) July 26, 2023

Conclusie

In deze analyse belicht een ervaren crypto-analist de recente ontwikkelingen en toekomstige potentie van Solana, Chainlink en Bitcoin. Hij merkt op dat Solana zich als een geduchte concurrent van Ethereum profileert, en dat Chainlink zich in een aanzienlijk langdurige accumulatiefase bevindt, die een flinke opwaartse beweging kan signaleren.

Verder duidt een klassiek afwijkend patroon bij Bitcoin op mogelijk sterke prijsbewegingen, waarbij de huidige prijs een aantrekkelijke risico-rendementsverhouding biedt. Deze inzichten kunnen waardevol zijn voor beleggers die zich in de complexe wereld van cryptocurrency’s begeven.

Het bericht Crypto-Analyse: Toekomstige Kansen voor Solana, Chainlink en Bitcoin verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters