Shopping Cart 0 - 0.00$ 0

Crypto recap 1 juni: crypto team van Fidelity groeit, en Ethereum transacties falen

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin bewoog niet heel veel vandaag, en dat was hetzelfde met veel altcoins. Vandaag gaan we het hebben over 1 miljoen gefaalde ethereum transacties en het gigantisch groeiende crypto team van vermogensbeheerder Fidelity.

Wat is er aan de hand met Ethereum?

Tussen 1 mei en 31 mei zijn er 1.228.131 transacties van gebruikers gefaald. Dit is géén grapje, en het ergste is dat de transactiekosten – die betaald zijn om de transactie te laten slagen – kwijt zijn. Een Twitteraar vraagt – misschien wel terecht – waarom ‘het geweldige Ethereum nog waarde heeft’. Want waarom zou je iets gebruiken dat zo vaak faalt?

Het vervelende is ook nog dat, als een ethereum transactie niet lukt, er nog steeds transactiekosten in rekening worden gebracht. Deze transacties kunnen bijvoorbeeld mislukken wanneer er niet genoeg ‘gas’ (de transactiekosten voor ETH) is meegegeven om de transactie te laten slagen. Daarnaast kan het ook mislukken als een smart contract een transactie afwijst.

Kan ETH 2.0 dit veranderen?

Waarom worden er dan nog steeds kosten in rekening gebracht voor mislukte transacties? En kan het nieuwe Ethereum 2.0 hier verandering in brengen? Daar kan je vandaag achter komen. Axel legt alles haarfijn uit in de bovenstaande video van BTC Direct!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 1 juni: crypto team van Fidelity groeit, en Ethereum transacties falen appeared first on BTC Direct | Nieuws.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters