Dave the Wave voorspelt Bitcoin koers van 370.000 dollar

Dave the Wave, een populaire analist op Twitter (of X), voorspelt dat Bitcoin ergens in 2025 een koers van 370.000 dollar zal bereiken. “Ik denk dat bijna niemand dit verwacht. Maar verwacht altijd het onverwachte”, aldus een cryptische Dave the Wave. De analist baseert zich voor deze koersvoorspelling op een gigantisch hoofd-en-schouders patroon op de maandgrafiek van Bitcoin.

#btc

I don’t think anyone is expecting anything like this.

Always expect the unexpected.😎 pic.twitter.com/we9MgHgbmy

— dave the wave🌊🌓 (@davthewave) September 4, 2023

De Bitcoin koers in 2024

Voor het jaar 2024 verwacht Dave the Wave ook veel van de Bitcoin koers. Ergens in de loop van volgend jaar lijkt de analist op basis van zijn grafiek een nieuw bezoek aan de all-time high van 69.000 dollar van november 2022 te verwachten.

Vervolgens ziet hij de koers dalen naar 50.000 dollar, om de rechterschouder van het patroon te vormen. Na het vormen van die tweede schouder moet Bitcoin dan aan een gigantische bullrun van twee jaar beginnen.

Die bullrun zal de koers dan vervolgens op moeten tillen tot het gigantische bedrag van 370.000 dollar dat Dave the Wave voorspelt. Hij baseert zich hierbij puur en alleen op technische analyse, maar de analist lijkt gesteund door de Spot Bitcoin ETF van BlackRock.

Ook de Bitcoin halving speelt een rol

Niet alleen de Spot Bitcoin ETF, maar ook de volgende halving die voor april 2024 op de planning staat speelt een rol in de analyse van Dave the Wave. De analist gelooft dat de halving de katalysator is die Bitcoin nodig heeft om volgend jaar een nieuwe all-time high te bereiken.

“Hoewel ik denk dat de Bitcoin Halving een steeds minder grote rol speelt naarmate de markt volwassen wordt, kan het in de tussentijd nog steeds een stimulans voor de Bitcoin koers vormen”, aldus Dave the Wave.

De echte uitbraak van Bitcoin moet volgens de analist dan in 2025 plaatsvinden. Op dit moment is er nog allesbehalve sprake van een nieuwe all-time high. De bulls hebben nog altijd moeite om het positieve momentum te hervinden en de koers omhoog te trekken.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht Dave the Wave voorspelt Bitcoin koers van 370.000 dollar verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters