“De crypto-markt zal in Q2 of Q3 van 2023 een bodem vinden”

Als je het aan Brent Xu vraagt, gaan we met 2023 ook een lastig jaar tegemoet. Volgens de oprichter en CEO van het cross-chain DeFi platform Umee is er momenteel nog weinig positiefs te bekennen. “De markten zullen een bodem vinden rond Q2 of Q3 van 2023. We zullen nog zes tot 12 maanden aan negatief sentiment zien, mogelijk zelfs 18 maanden”, aldus Xu.

Niet heel duidelijk

Overigens is het verhaal van Xu niet heel duidelijk. In eerste instantie verwacht Xu een bodem in het tweede of derde kwartaal van 2023, maar daarna moeten we mogelijk 12 tot 18 maanden wachten op positief sentiment. Waarschijnlijk zal het positieve sentiment snel terugkeren als we een bodem hebben gevonden. Wellicht bedoelt hij met positief sentiment echter een bullrun.

Daar kan hij dan wel weer gelijk in krijgen. De volgende Bitcoin halving staat voor april 2024 op het programma. Er bestaat een mogelijkheid dat Bitcoin rondom dat moment weer wat positieve koersactie laat zien. Meestal zien we dat de koers in aanloop naar de halving weer wat aantrekt, omdat dan de focus op dat evenement komt te liggen.

Solana op de glijbaan

Terwijl Bitcoin en Ethereum het lastig hebben, gaat het met Solana ronduit slecht. De afgelopen zeven dagen verloor de munt 22,20 procent van zijn waarde en voor de afgelopen 24 uur staat er een min van 5,54 procent op de borden. Daarmee heeft het project momenteel nog een koers van 9,44 dollar en een market cap van 3,47 miljard dollar.

Verder is dit vooral een periode van lage volatiliteit. Het is lastig te voorspellen waar het heengaat met de markt en dat zien we terug aan de koersen. Bitcoin en Ethereum zweven al gedurende een redelijk lange periode rond dezelfde koers. Dat kan heel snel veranderen, maar momenteel lijkt de markt zich in een limbo te begeven.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht “De crypto-markt zal in Q2 of Q3 van 2023 een bodem vinden” verscheen eerst op Newsbit.

Generated by Feedzy

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters