Dit verwacht Jason Pizzino van Bitcoin in Q4 2023

Jason Pizzino stelt dat het in Q4 2023 belangrijk is voor de Bitcoin koers om de grens van 28.500 dollar te doorbreken. Als dat lukt, dan kunnen we volgens de analist de 32.000 dollar testen; wat de eerste witte lijn is in de grafiek.

Dat zou volgens Pizzino ook de kans op verdere dalingen verkleinen.

Bitcoin koers van 42.000 dollar?

De volgende witte lijn die we in de grafiek tegenkomen zit op 42.000 dollar. Het lijkt erop dat Pizzino stelt dat de Bitcoin koers naar dat punt kan bewegen als we erin slagen om boven de 32.000 dollar uit te komen.

Daar moeten we echter nog een redelijke weg voor afleggen. Op het moment van schrijven tikt Bitcoin namelijk binnen op 27.485 dollar en staat er voor de afgelopen 24 uur een daling van 3,11 procent op de borden.

Waar de bulls het gisteren even te pakken hadden, is het vandaag weer helemaal niks. Het lijkt erop dat het niet gaat lukken om het positieve momentum vast te houden, maar dat zou natuurlijk op korte termijn kunnen veranderen.

Volhouden tot 2024

Wat de stijgingen van gisteren precies veroorzaakte is lastig te zeggen. In principe is er fundamenteel weinig in het voordeel van Bitcoin veranderd. Het enige wat je zou kunnen aanwijzen is wellicht het dichterbij komen van de halving.

Die staat voor april 2024 op het programma. Het kan zijn dat investeerders daar alvast op voorsorteren. In het verleden zorgde halvings immers voor gigantische bullmarkten.

Wat dat betreft is het niet ondenkbaar dat we richting de halving wat stijgingen krijgen, omdat mensen op basis van het verleden hoge verwachtingen hebben.

Verder staat natuurlijk ook nog de potentiële goedkeuring van de Amerikaanse Spot Bitcoin ETF op het programma. Het zou top zijn voor Bitcoin als die er in 2024 ook doorkomt.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Maak een Bitvavo account

Je wordt doorgestuurd naar

Het bericht Dit verwacht Jason Pizzino van Bitcoin in Q4 2023 verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters