Shopping Cart 0 - 0.00$ 0

‘Door oorlog is crypto veiliger dan nep fiat geld’

De schrijver van de best seller ‘Rich Dad Poor Dad’ laat zich steeds vaker uit over crypto. Robert Kiyosaki, die tevens investeerder is, heeft een sterke mening over bitcoin en crypto. Deze week vertelde hij dat hij de Fed en Biden niet vertrouwd, en dat crypto veiliger is dan fiat.

Bitcoin en oorlog

Kiyosaki vertelt dat veel Russen bitcoin gebruiken na het ineenstorten van de Russische roebel. “13% van de Oekraïners, 12% van de Russen, 8% van de Amerikanen bezitten Crypto. Oekraïne/Russische oorlog geeft aanleiding tot crypto als een veiliger haven dan overheid nep fiat geld”, aldus de schrijver.

BITCOIN and WAR. IBD Investors Business Daily reports many Russians using Bitcoin as lifeline after Ruble collapsed. 13% of Ukrainians, 12% of Russians, 8% of Americans own Crypto. Ukraine/Russian War giving rise to crypto as a safer haven than government Fake Fiat money.

— therealkiyosaki (@theRealKiyosaki) March 15, 2022

Dit is opmerkelijk aangezien hij een paar dagen eerder nog een tweet plaatste waarin hij zich juist negatief uitliet over bitcoin. In een tweet, beginnend met ‘bye bye bitcoin’, vertelde hij dat de crypto-wet in de VS slecht zou zijn voor de marktleider. Deze wet werd onlangs geaccepteerd en is bedoeld om cryptocurrency’s te reguleren in de Verenigde Staten.

‘De Amerikaanse regering zal crypto in beslag nemen’

Hij deed daarin opmerkelijke uitspraken. “Voorspelling: Biden ondertekent de wet voor regulering van Cryptos. Volgende: Fed Crypto. Volgende: alle crypto valuta’s orden in beslag genomen en gevouwen in de regering crypto. “Let’s Go Brandon”, jij crimineel. Jij communist.”

In zijn voorspelling zou de Amerikaanse regering dus alle crypto in beslag nemen. Dat is een lange weg om te gaan vanuit een wetsvoorstel, en door het decentrale karakter van bitcoin ook niet heel makkelijk te realiseren.

BYE-BYE BITCOIN: Prediction. Biden to sign EXECUTIVE ORDER regulating Cryptos. NEXT: Fed Crypto. NEXT: all crypto currencies seized & folded into GOVERNMENT crypto. “Let’s Go Brandon” you criminal. You commie.

— therealkiyosaki (@theRealKiyosaki) March 8, 2022

Met ‘Let’s go Brandon’ bedoelt Kyosaki eigenlijk ‘fuck Biden’. Dit is een slogan die ontstaan is nadat een verslaggever ‘Let’s go Biden hoorde in plaats van ‘fuck Joe Biden’; het begin van de Brandon-meme.

‘Bitcoin is een goede investering’

Om verder te gaan over deze slogan. In een andere tweet, waarin hij vertelt dat bitcoin een goede investering is, verwijt Kyosaki de president en de Fed dat zij juist inflatie willen. “Brandon en de Fed willen inflatie om biljoenen schulden af te betalen. De beste investering kan zijn om producten in te slaan die je altijd zult gebruiken, zoals toiletpapier, vuilniszakken, ingeblikte goederen, diepvriesproducten, goud, zilver, bitcoin. Ik vertrouw Brandon of de Fed niet. Het zijn marxisten. Beëindig de Fed & Brandon.”

BRANDON & FED want INFLATION to pay off trillions in debt. BEST INVESTMENT may be stocking products you will always use such as toilette paper, trash bags, canned goods, frozen foods, gold, silver, Bitcoin. I do not trust Brandon or Fed. They are Marxists. End the Fed & Brandon.

— therealkiyosaki (@theRealKiyosaki) March 14, 2022

The post ‘Door oorlog is crypto veiliger dan nep fiat geld’ appeared first on BTC Direct | Nieuws.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters