Het Bitcoin Ordinals-team lanceert een non-profit om de ontwikkeling van protocollen te laten groeien

Het team verantwoordelijk voor het Bitcoin Ordinals-protocol heeft een non-profitorganisatie opgericht die zich toelegt op de ontwikkeling van non-fungible tokens (NFT’s) op het Bitcoin (BTC)-netwerk.

Versterken van Ordinals-protocol

De non-profitorganisatie Open Ordinals Institute, gevestigd in Californië, zal het Ordinals-protocol versterken door financiering te verstrekken aan de kernontwikkelaars van het team, waaronder de pseudonieme hoofdbeheerder van het project, Raph.

Rodarmor lanceerde het Ordinals-protocol in januari, en het werd al snel een van de meest populaire cryptotrends, waarbij gebruikers zich haastten om activa op de Bitcoin-blockchain in te schrijven, waaronder NFT’s en op Bitcoin gebaseerde cryptocurrencies.

Er zullen 4 teamleden een zitting hebben in het bestuur van de nieuwe non-profitorganisatie: Raph, Erin Koperwiek, een Bitcoin-gefocuste podcast-host, een anonieme Ordinals-ontwikkelaar bekend als Ordinally, en Casey Rodarmor, de maker van Ordinals.

The Ordinals protocol team is proud to announce the launch of the Open Ordinals Institute, a 501(c)(3) non-profit organization to foster the growth and advancement of the Bitcoin Ordinals protocol. Donations can be made at our website: https://t.co/H7ymKSL4VR

— Open Ordinals Institute (@ordinalsorg) August 1, 2023

Website van organisatie ook gelanceerd

Op 28 mei trad Rodarmor af als hoofdbeheerder van het protocol en droeg de rol over aan Raph.

Op 1 augustus, om 17.30 uur UTC, overschreed het totale aantal Bitcoin Ordinals-inschrijvingen de 21 miljoen, een belangrijke mijlpaal voor gebruikers van het Bitcoin-netwerk.

Het team lanceerde ook de officiële website van de organisatie, Ordinals.org, waar gebruikers donaties kunnen doen en updates over de ontwikkeling van het project kunnen bekijken.

Volgens de officiële website zullen alle donaties aan het Instituut fiscaal aftrekbaar zijn voor Amerikaanse belastingbetalers na goedkeuring van de organisatie door de Internal Revenue Service, die naar verwachting later dit jaar zal plaatsvinden.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht Het Bitcoin Ordinals-team lanceert een non-profit om de ontwikkeling van protocollen te laten groeien verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters