‘Het einde van de correctie voor Bitcoin’

De populaire pseudonieme analist Credible Crypto zegt dat de Bitcoin koers nog altijd vastzit in een bepaalde range. Op de korte termijn verwacht Credible Crypto een (kleine) correctie voor Bitcoin, gevolgd door een koersopleving. “Ik ben nog steeds op zoek naar een duikvlucht onder de 25.200 dollar en wil het vasthouden van de 24.800 dollar zien, zodat een opleving naar de 27.000 dollar mogelijk is”, aldus Credible Crypto.

Will be heading out to the city this weekend so won’t be too active here- a quick summary of current $BTC expectations:

No change to this idea- still looking for a sweep of the lows under 25.2k, want to see 24.8k hold for a push back into RED at 27k.

This ranging PA aside, the… https://t.co/5xLA7b7hKj pic.twitter.com/rNDPAk7Ncn

— CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto) September 8, 2023

Nieuwe opwaartse trend?

Bitcoin kan volgens de analist een nieuwe opwaartse trend starten als het lukt om de koers van 28.200 dollar te doorbreken. De analist zegt dat een uitbraak waarschijnlijk het einde van de consolidatie van Bitcoin betekent.

“Afgezien van de zijwaartse prijsactie die we momenteel zien is het belangrijk om bullish- en bearish invalidaties te bekijken op de koersen van 28.200 en 24.800 dollar”, aldus Credible Crypto.

Verder kijkt hij op dit moment veel naar de Bitcoin-dominance (BTC.D) grafiek, die volgt welk deel van de cryptomarkt in handen is van Bitcoin.

Volgens de analist geeft BTC.D het signaal dat de bodem van de bearmarkt al gevonden is voor Bitcoin, omdat er bullish signalen van de grafiek afkomen.

Bitcoin blijft dominant

Een bullish BTC.D grafiek betekent dat de waarde van Bitcoin sneller stijgt dan die van andere crypto-assets. “De Bitcoin-dominantie is uitgebroken omdat we schone en impulsieve koersactie zien voor het eerst in twee jaar.

Iedere impuls van Bitcoin sinds het dieptepunt van 15.500 dollar brengt een nieuw hoogtepunt voor de Bitcoin-dominantie, gevolgd door een hoger laagtepunt en continuatie.

De Bitcoin-dominantie wil ons zeggen dat er iets anders is deze keer, dat deze rally meer significant is dan iedere andere rally van de afgelopen twee jaar.

Bitcoin dom has broken out because we are seeing clean, impulsive (trending) price action for the first time in over two years.

Every impulse on $BTC since our 15k lows brings with it another higher high on BTC dominance, followed by a higher low, and continuation.

Bitcoin… https://t.co/KuJB0hGuVD pic.twitter.com/RNA00PkngM

— CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto) September 8, 2023

De boodschap is duidelijk; de bodem is bereikt en we zitten opnieuw in een impulsief klimaat”, aldus Credible Crypto over de dominantie van de Bitcoin koers.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht ‘Het einde van de correctie voor Bitcoin’ verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters