Historisch signaal van analist PlanB markeert het begin van Bitcoin’s nieuwe bull-run

Een gerenommeerde crypto-analist voorspelt dat Bitcoin (BTC) zich op het punt bevindt om een cruciale weerstand te doorbreken, wat in het verleden consequent heeft geleid tot een bull run.

PlanB wacht op Bitcoin’s bullmarkt en hogere prijzen

PlanB, een bekende cryptostrateeg die onder een schuilnaam opereert, heeft zijn 1,8 miljoen volgers op Twitter laten weten dat hij geduldig afwacht tot de digitale activa met de hoogste marktwaarde hun hoogtepunt bereiken. Hij hoopt dat de prijs de komende tijd stijgt en zijn twee jaar oude voorspelling van $29.500 overstijgt.

De gerealiseerde prijs is een maatstaf die de totale waarde van alle tokens vergelijkt met de prijs waartegen ze oorspronkelijk werden gekocht, en dit wordt vervolgens gedeeld door het aantal in omloop zijnde tokens.

In een begeleidende video die drie maanden geleden werd geüpload, benadrukte de handelaar dat tijdens bullmarkten de prijs van de cryptokoning doorgaans hoger ligt dan al zijn eerdere prijsniveaus. Daarnaast merkte hij op dat Bitcoin historisch gezien een patroon vertoont dat bijna altijd het begin van een bullmarkt aangeeft.

“In bullmarkten bevindt de Bitcoin-prijs, aangeduid met rode stippen, zich boven alle gerealiseerde prijzen van 2017, 2013, 2011 en 2021. In bearmarkten bevindt Bitcoin zich onder alle gerealiseerde prijzen…”

Wat het belangrijkste is, is dat Bitcoin recentelijk in januari een sprong heeft gemaakt… boven de korte termijn ‘hodler’, de gerealiseerde prijs van vijf maanden, en de zwarte lijn, de gerealiseerde prijs, en het is onderweg naar de gerealiseerde prijs van twee jaar, wat historisch gezien altijd een signaal is geweest van het begin van een bullmarkt,” aldus PlanB.

Bitcoin in initiële fase bullmarkt

De analist verkondigde vorige week dat Bitcoin zich momenteel in de initiële fase van een bullmarkt bevindt. Op dit moment wordt Bitcoin verhandeld tegen $28.147, wat een stijging van meer dan 4% betekent in de afgelopen 24 uur.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht Historisch signaal van analist PlanB markeert het begin van Bitcoin’s nieuwe bull-run verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters