Jason Pizzino Identificeert $23.500 als Cruciaal Keerpunt voor Bitcoin

Jason Pizzino, een bekende crypto analist, denkt dat de prijs van Bitcoin binnenkort eerst flink kan zakken en daarna weer zal stijgen. Hij verwacht dat de prijs van Bitcoin op korte termijn zelfs kan dalen tot $23.500, voordat het weer begint te stijgen.

Tussen hoop en vrees

In een recente strategiesessie deelde analist Jason Pizzino zijn inzichten met zijn YouTube-abonnees. Hij benadrukte dat de bears in de wereld van Bitcoin hoogstwaarschijnlijk krachtig tevoorschijn zullen komen wanneer Bitcoin opnieuw de cruciale steun rond $23.500 test.

We zagen de afgelopen periode weinig volatiliteit en het lukt Bitcoin maar niet om het bullish momentum te herpakken. Zodra de koers enkele procenten in beweging komt, verwacht Pizzino dat er gekte ontstaat. Meestal zie je dat die gekte naar een bepaalde kant toe doorslaat.

Als we bijvoorbeeld de daling naar 23.500 dollar krijgen, dan zul je volgens Pizzino zien dat mensen gaan roepen om een Bitcoin koers van $15.000, $14.000, $12.000 of zelfs $10.000. Dat ziet de analist als een teken dat de markt juist toe is aan een omkering van de trend en er een nieuwe opwaartse trend kan beginnen voor Bitcoin.

Een mogelijk pad naar een bullish higher-low

Pizzino denkt dat de prijs van Bitcoin flink zou kunnen dalen, genoeg om mensen die op een lagere prijs gokken (bears) te interesseren. Daarna zou de prijs een bullish higer-low patroon kunnen vormen en weer kunnen stijgen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Maak een Bitvavo account

Je wordt doorgestuurd naar

Het bericht Jason Pizzino Identificeert $23.500 als Cruciaal Keerpunt voor Bitcoin verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters