Kiyosaki: Bitcoin naar 120.000 Dollar

Bitcoin (BTC) leidt de cryptomarkt met succes naar een nieuw tijdperk van bloei, gekenmerkt door een indrukwekkende ommekeer over de gehele linie. Binnen de afgelopen 24 uur heeft Bitcoin een stijging van 0,85% doorgemaakt, waardoor de prijs nu op $30.417,96 staat.

De volatiliteit van deze vooraanstaande cryptocurrency lijkt enigszins af te nemen. Te midden van deze ontwikkelingen heeft Robert Kiyosaki, auteur van “Rich Dad Poor Dad”, een geheel nieuw koersdoel aan Bitcoin toegeschreven.

Kiyosaki’s voorspelling en advies voor investeerders

Via zijn officiële Twitter-account heeft Kiyosaki zijn visie gedeeld op de recente stap van BRICS-landen om de goudstandaard te omarmen. Hij voorspelt dat deze landen naar verwachting volgende maand een aankondiging zullen doen omtrent een cryptocurrency met een goudstandaard, wat mogelijk de status quo in de waardering van de Amerikaanse dollar (USD) kan veranderen.

In het licht van de dreigende devaluatie van de USD, adviseert Kiyosaki zijn volgers op karakteristieke wijze om goud en zilver te verwerven als een bescherming tegen de verwachte inflatie die in de komende maanden aanzienlijk zal toenemen. Het hoogtepunt van zijn laatste waarschuwing was zijn voorspelling dat de prijs van Bitcoin volgend jaar een indrukwekkende $120.000 zal bereiken.

August 22, 2023, in Johannesburg, South Africa, BRICS nations announce gold backed crypto. US $ will die. Trillions of US $ rush home. Inflation through the roof. Buy Gold,
Silver. Bitcoin to $120k next year.

— Robert Kiyosaki (@theRealKiyosaki) July 11, 2023

Kiyosaki blijft optimistisch over Bitcoin

Als een vooraanstaande belegger met bewezen markt- en beleggingsstrategieën blijft Robert Kiyosaki een van de meest uitgesproken voorstanders van Bitcoin. Zijn recente prijsvoorspelling getuigt van zijn voortdurende optimisme over Bitcoin, ondanks recente gebeurtenissen die hebben geleid tot het verlies van vertrouwen onder veel traditionele investeerders in deze belangrijke digitale valuta.

Kiyosaki handhaaft zijn status als sociaal commentator en voorziet beleggers van waardevolle inzichten. Zoals eerder gerapporteerd heeft Robert weinig vertrouwen in de bankensector en voorspelt hij dat er naar verwachting meer banken zullen bezwijken in de komende maanden/jaren. Talloze waarnemers wachten met geduldige belangstelling af om te zien of zijn optimistische voorspellingen voor BTC daadwerkelijk bewaarheid zullen worden.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Maak een Bitvavo account

Je wordt doorgestuurd naar

Het bericht Kiyosaki: Bitcoin naar 120.000 Dollar verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters