Kiyosaki voorspelt een Bitcoin-prijs tot $1 miljoen als de economie crasht

Naarmate de BRICS-landen (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) aan kracht winnen, heeft Robert Kiyosaki zijn inzichten over de Bitcoin-prijs geuit. Hij is van mening dat bijna driekwart van de wereldbevolking de Amerikaanse dollar zal laten vallen ten gunste van alternatieve activa, zoals Bitcoin (BTC).

Bitcoin als de ‘people’s dollar’

De gerenommeerde investeerder en schrijver van de bestseller ‘Rich Dad Poor Dad’ heeft zijn mening gegeven over de opkomende bijeenkomst, waarbij de landen zich mogelijk tegen westerse valuta’s keren. Hij benadrukte daarbij zijn voorkeur voor goud, zilver en Bitcoin.

Kiyosaki richtte zijn aandacht op DeFi-assets en legde uit waarom deze tot zijn top investeringskeuzes behoren. Opnieuw sprak hij zijn wantrouwen uit over de Amerikaanse regering en haar financiële instanties, waaronder de Federal Reserve en het Ministerie van Financiën.

Ik hou van Bitcoin omdat we een gemeenschappelijke vijand hebben – de federale overheid, de Schatkist, de Fed en Wall Street. Ik vertrouw ze niet.

– Aldus Kiyosaki

Hij deelde tevens zijn verwachtingen over het moment waarop Bitcoin de $100.000 zal aantikken. Terwijl hij goud en zilver omschreef als “Gods geld”, betitelde hij Bitcoin als de “munt van het volk”. In zijn visie kan Bitcoin zelfs stijgen tot $1 miljoen bij een wereldwijde economische ineenstorting. Hij uitte deze gedachten in een recente post op X (voorheen bekend als Twitter).

BITCOIN to $100k. Saying for years gold&silver GOD’S money. BITCOIN peoples $. Bad news IF stock & bond market crash gold&silver skyrocket. WORSE NEWS IF world economy crashes BC $1 million Gold $ 75K silver to $60k. SAVERS of FAKE US $ F’d. DEBT too high. Mom, Pop & kids in…

— Robert Kiyosaki (@theRealKiyosaki) August 14, 2023

Kiyosaki heeft eerder uitgesproken dat de Amerikaanse dollar in feite waardeloos is. Hij onderbouwde dit met het argument dat de BRICS-landen, samen met Saoedi-Arabië en mogelijk ook Mexico en Japan, een door goud ondersteunde munteenheid zouden kunnen ondersteunen. Volgens hem zou dit het startschot zijn voor de ‘dedollarisatie’ van de wereld, met 41 landen die zich mogelijk tegen de USD keren.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Maak een Bitvavo account

Je wordt doorgestuurd naar

Het bericht Kiyosaki voorspelt een Bitcoin-prijs tot $1 miljoen als de economie crasht verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters