Mede-oprichter Apple: Mijn onderbuikgevoel vertelt me dat Bitcoin naar $100.000 gaat

Volgens Steve Wozniak, de mede-oprichter van Apple zal Bitcoin in de toekomst een waarde van $100.000 bereiken.

Wozniak is nog altijd optimistisch over de toekomst van Bitcoin

In een onlangs gepubliceerd interview door Bitcoin op Twitter, verklaarde de ondernemer dat hij geen wiskundige of wetenschappelijke onderbouwing had voor zijn voorspelling, maar nog steeds optimistisch is over de toekomst van Bitcoin. Zijn vertrouwen in de Blockchain en de bijbehorende cryptocoin is gebaseerd op de interesse van mensen in het platform en de stabiliteit ervan.

Sinds de lancering in het begin van 2009 heeft Bitcoin nooit gefaald en heeft het bijna 100% betrouwbaarheid behouden. Het is juist deze stabiliteit die volgens Steve Wozniak interessant is.

Apple co-founder Steve Wozniak says, “#Bitcoin is safe. It’s stable. It’s conservative. It’s the big one. It will be around…and I think its going to $100,000″ pic.twitter.com/7lpNM36fbn

— Documenting ₿itcoin 📄 (@DocumentingBTC) February 23, 2023

De crypto sector zal blijven groeien

Slechts een klein percentage van de wereldbevolking bezit momenteel Bitcoin en andere cryptocurrencies. Maar gezien de toenemende populariteit van crypto en blockchain, met name de innovaties op het gebied van financiën en digitale eigendommen zoals DeFi en NFT’s, is de verwachting dat het aantal BTC- en crypto-houders de komende jaren zal toenemen.

Deze gedachte wordt ondersteund door het groeiende aantal unieke Bitcoin-adressen sinds de lancering, wat de groeiende waardering van de hele crypto-sector weerspiegelt.

Ondanks de positieve kijk van de mede-oprichter van Apple is het natuurlijk altijd speculeren of BTC ooit honderd duizend dollar per stuk waard zal worden of misschien juist naar 0 dollar zal zakken, zoals crypto sceptici zoals Nouriel Roubini zeggen.

Op dit moment wordt 1 Bitcoin verhandeld voor ongeveer $23.900. Als de voorspelling van Wozniak uitkomt, zou dat betekenen dat de waarde van Bitcoin met meer dan 415 procent zou stijgen.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht Mede-oprichter Apple: Mijn onderbuikgevoel vertelt me dat Bitcoin naar $100.000 gaat verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters