Michael Saylor: Bitcoin zal de toekomst van het geld worden

De hectische prijs bewegingen op de cryptocurrency markt lijken de CEO van MicroStrategy niet te deren. Michael Saylor heeft namelijk weer een gewaagde Bitcoin voorspelling gedaan. Zelfs nu zijn favoriete cryptocurrency worstelt om boven de $30.000 te blijven.

Michael Saylor’s gewaagde voorspelling

Michael Saylor zei dat hij in Bitcoin investeert voor de lange termijn. De koersdaling heeft dan ook niks veranderd aan zijn strategie. Hij blijft BTC tokens kopen en ze vasthouden en hij zal de tokens niet verkopen.

Dankzij de talloze Bitcoin aankopen is MicroStrategy nog steeds de grootste zakelijke houder van de cryptomunt. Het bedrijf bezit momenteel 129.218 Bitcoin. Het heeft echter geen winst gemaakt met de grootschalige aankopen. MicroStrategy heeft momenteel een verlies geboekt van ongeveer 70 miljoen dollar.

Het vertrouwen van Saylor, die verzekerde dat er geen prijs is waarop MicroStrategy zijn Bitcoin zal verkopen, neemt echter niet af. Terwijl de markt ineenstortte en het miljarden aan waarde verloor, blijft zowel Saylor als zijn bedrijf geduldig wachten. Tijdens een interview met Yahoo Finance Live zei Saylor:

Er is geen prijsdoel. Ik verwacht dat we voor altijd Bitcoin zullen kopen. Ik verwacht dat de Bitcoin prijs in de miljoenen gaat lopen. Dus we zijn erg geduldig. Wij denken dat het de toekomst van het geld is.

Is Bitcoin de toekomst van het geld?

De ineenstorting van Terra en zijn UST stablecoin waren een enorme klap voor het vertrouwen van de crypto investeerders. Het heeft er echter ook voor gezorgd dat wet en regelgevers wakker zijn geworden. Volgens Saylor zal deze gebeurtenis de aanzet geven tot inspanningen om stablecoins en security tokens te reguleren.

De directeur van MicroStrategy gelooft ook dat deze crash en de daaropvolgende regulering in feite goed voor de industrie zullen zijn. Uiteindelijk zullen mensen zich realiseren dat Bitcoin superieur is aan de duizenden bestaande crypto munten.

Zodra mensen doorhebben waarom Bitcoin superieur is aan al het andere, dan komen de instellingen met grote sommen geld en hoeven wij niet uit te leggen waarom wij anders zijn dan 19.000 andere crypto munten.

Saylor zei ook dat Bitcoin de toekomst van geld is. Echter, om op te schalen en miljarden transacties te realiseren, moet het een ‘ethisch, economisch en technisch gezonde’ basislaag en tweede laag hebben zoals het Lightning Network.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht Michael Saylor: Bitcoin zal de toekomst van het geld worden verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters