New York Yankees-spelers kunnen salaris omzetten in Bitcoin

Investeringsmaatschappij NYDIG tekende een meerjarige samenwerking met New York Yankees om de spelers van het team in staat te stellen een deel van hun salaris om te zetten in Bitcoin.

Bitcoin spaarplan

Kelly Brewster, manager van de investeringspartij NYDIG kondigde aan dat ze samen zullen werken met het razend populaire honkbalteam New York Yankees. Ze zei:

“We zijn trots om samen te werken met ons thuisteam en een iconische sportfranchise, de Yankees. Zo kunnen we onze missie om Bitcoin naar iedereen te brengen voortzetten.”

Excited to announce that NYDIG is the official Bitcoin Payroll Platform of the New York @yankees. Using our Bitcoin Savings Plan, employees of the organization will be able to allocate a portion of their paycheck to #Bitcoin. For more information: https://t.co/26kITKNxXL pic.twitter.com/bCvoKxAkBT

— NYDIG (@NYDIG_BTC) July 14, 2022

NYDIG is een Bitcoin-gerichte dochteronderneming van vermogensbeheerder Stone Ridge Holdings Group. Het biedt infrastructuuroplossingen voor bedrijven en financiële instellingen die willen opereren binnen het ecosysteem.

De producten van het bedrijf omvatten een ‘Bitcoin spaar plan’. Hiermee kunnen werknemers van organisaties een bepaald bedrag van hun salaris na belastingen omzetten in BTC. Het beste is volgens NYDIG dat klanten geen transactiekosten betalen.

“NYDIG zet zich in om onze klanten te helpen het volledige potentieel van Bitcoin te realiseren”, zo vertelde Brewster.

We zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze werknemerservaring uit te breiden en te verbeteren. We kijken ernaar uit om het NYDIG-platform te gebruiken om deze mogelijkheid aan onze werknemers te bieden.

– Aldus Aryn Sobo, Vice President van Yankees

Drew Brees, een voormalige quarterback bij NFL-franchise de New Orleans Saints, koos er in februari al voor om een deel van zijn salaris in BTC te ontvangen via het NYDIG Savings Plan.

Zelfs de New Yorkse burgemeester Eric Adams liet een deel van zijn salaris omzetten in BTC en ETH. Hij koos echter voor Coinbase, de grootste gereguleerde crypto-exchange in de VS.

Jongeren zoeken blootstelling aan Bitcoin

Uit recent onderzoek van het bedrijf bleek dat 36% van de werknemers onder de 30 geïnteresseerd zou zijn in het toewijzen van een deel van hun loon aan Bitcoin.

Bijna een op de drie werknemers die aan het onderzoek deelnam, zei dat ze zouden gaan voor een werkgever die een Bitcoin-optie zou aanbieden als ze moesten kiezen tussen twee identieke banen bij verschillende werkgevers.

De prijs van de munt daalde de afgelopen twee maanden sterk na de ineenstorting van het Terra-ecosysteem en de liquiditeitscrisis. Verschillende prominente crypto-bedrijven, waaronder Celsius, Three Arrows en Voyager Digital, werden met de crisis geconfronteerd.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht New York Yankees-spelers kunnen salaris omzetten in Bitcoin verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters