PlanB voorspelt: Bitcoin Koers Binnenkort op $50K

In een spannende en inzichtelijke videoupdate heeft de bekende Nederlandse crypto analist, PlanB, zijn gedurfde projecties voor de toekomst van Bitcoin (BTC) gedeeld.

Hij suggereert dat de populaire cryptocurrency op het punt staat om in de komende maanden een indrukwekkende prijsstijging te ervaren. Met de langverwachte Bitcoin Halving in het verschiet, verwacht PlanB dat BTC zou kunnen stijgen tot ergens tussen de $40.000 en $50.000.

PlanB staat bekend om zijn nauwkeurige voorspellingen en mensen kijken vaak naar zijn ideeën om te begrijpen wat er met de cryptomarkt gebeurt. In dit artikel lees je wat hij nu te zeggen heeft.

Bitcoin prijs van $40 duizend tot $50 duizend is mogelijk

Tijdens een recente video op zijn veel YouTube-kanaal, heeft PlanB de redenering achter zijn optimistische voorspelling uitgelegd.

Hij wijst vooral op het 200-weken voortschrijdend gemiddelde (MA) als een cruciale indicator en merkt hij terecht op dat deze momenteel stijgt met ongeveer $500 per maand. Met deze cruciale trend in gedachten, extrapoleert hij vakkundig dat het 200-weken voortschrijdend gemiddelde tegen de tijd van de halvering in april 2024 ongeveer $32.000 waard zou zijn.

Echter, volgens PlanB is deze prijs nog aan de lage kant. Hij merkt op dat bij vorige halveringen de Bitcoinprijs steevast zo’n 50% hoger was dan het 200-weken gemiddelde. Gezien dit consistente patroon, durft hij te voorspellen dat Bitcoin mogelijk een waarde tussen de $40.000 en $50.000 kan bereiken bij de volgende halvering in 2024.

Dus, maken we ons klaar voor een bull run?

Gezien de combinatie van positieve signalen, voorspelt PlanB dat er een bull run in aantocht is. Hij haalt een andere belangrijke indicator aan die duidt op een mogelijke stijging van Bitcoin. Historisch gezien, zo benadrukt hij, heeft Bitcoin een aanzienlijke rally getoond wanneer de prijs de kostprijs van de afgelopen twee jaar overschrijdt. Deze extra analyse ondersteunt zijn optimistische visie op BTC nog verder.

Op dit moment wordt Bitcoin verhandeld voor $29.900, wat een kleine daling is vergeleken met 24 uur geleden. Maar ondanks deze tijdelijke daling, blijven de voorspellingen van PlanB optimistisch. Hij voorziet een mogelijke prijsstijging van Bitcoin met 31% tot 64%. Dit wijst op spannende mogelijkheden voor zowel ervaren investeerders als voor diegenen die net hun eerste stappen zetten in de wereld van cryptocurrency.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Maak een Bitvavo account

Je wordt doorgestuurd naar

Het bericht PlanB voorspelt: Bitcoin Koers Binnenkort op $50K verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters