Podcaster Joe Rogan ziet Bitcoin als een levensvatbare valuta

De populaire podcaster Joe Rogan is fan van de Bitcoin. In zijn meest recente podcast legde Rogan uit dat BTC iets is dat de “regering niet zag aankomen”. Ook vertelde hij dat hij de digitale valuta ziet als een levensvatbare valuta.

“Ik denk over Bitcoin op dezelfde manier als aan de vroege dagen van het internet. De regering zag het niet aankomen en nu is het een levensvatbare vorm van een valuta. Je kunt er echt dingen mee kopen.” Zo vertelde hij.

Joe Rogan is een voorstander van Bitcoin

Joe Rogan is een uitgesproken voorstander van de Bitcoin. Hij sprak in 2014 voor het eerst over’s werelds grootste cryptocurrency. Rogan zei in 2016 al dat hij groot fan van de Bitcoin was. Toen lag de prijs nog onder de $1.000.

Zijn podcast genaamd ‘The Joe Rogan Experience’ is de populairste podcast show op Spotify en bereikt meer dan 11 miljoen luisteraars per aflevering. Volgens Anthony Pompliano is zijn show zelfs groter dan Fox news en CNN samen.

In de afgelopen aflevering sprak Joe Rogan met een MMA-vechter genaamd Khalil Rountree. Khalil vertelt in de podcast dat hij geen tech- of financiële man is, maar dat hij toch erg enthousiast is over Bitcoin en de technologie achter de digitale valuta.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

De MMA vechter vertelt dat een hele nieuwe groep mensen de kans krijgen hun eigen toekomst te bepalen door de digitale valuta. Hij citeerde een vluchteling uit Noord-Korea die vertelde dat hij aan het regime kon ontsnappen door de Bitcoin.

De nieuwe aflevering van de podcast is maar weer eens het bewijs dat de Bitcoin steeds meer naar de mainstream geduwd wordt.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht Podcaster Joe Rogan ziet Bitcoin als een levensvatbare valuta verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters