Shopping Cart 0 - 0.00$ 0

Pokémon GO maker ontwikkelt Bitcoin game: spaar BTC in jouw omgeving

Gaaf nieuws: Niantic Labs gaat een game ontwikkelen waarbij je bitcoin kan sparen. Niantic Labs ken je misschien beter van Pokémon GO, de game waarbij je in jouw eigen omgeving Pokémon kan vangen.

Samenwerking met Fold

De game wordt gebouwd in samenwerking met de app Fold. Deze app richt zich op het verstrekken van bitcoin-beloningen. In plaats van op jacht te gaan naar Pokémon, moet je nu goed gaan zoeken in je eigen omgeving voor Bitcoin en andere coole beloningen.

Gave manier om sats te verdienen

Will Reeves is de CEO van Fold. In een interview met Decrypt vertelt hij: “In eerste instantie kan je vooral sats, maar ook spins verdienen. Daarmee maak je kans op nog meer bitcoin via de Fold-app.”

Met sats bedoelt Reeves een honderd miljoenste deel van één bitcoin. Een sat is de kleinste rekeneenheid. Stel, de koers is 50.000 euro, dan is een sat dus 0,0005 euro. Maar als de koers blijft stijgen, dan is de game een leuke manier om wat zakcentjes te sparen.

In een tweet deelt Reeves een demo van het spel. In de video zie je hoe je op straat en in huis bitcoin-beloningen kan vinden. Ook zie je een spinning wheel waarmee je bitcoin kan verdienen.

The Gang Builds a Metaverse.
Today we’re announcing our partnership with @NianticLabs to build the bitcoin metaverse. Now, every 10 min a new block containing bitcoin, spins and rewards will spawn somewhere around you. Access to beta rolls out this week. https://t.co/tUNq3G4u3m pic.twitter.com/I1rbIYmIq5

— will reeves (@wlrvs) November 23, 2021

Vanaf 23 november beta-versie

Vanaf 23 november zal een klein aantal gebruikers toegang krijgen tot de bèta-versie van het nieuwe spel. Langzaam zullen steeds meer gebruikers de game kunnen uitproberen. En hebben klanten ook de Fold Visa-kaart? Dan kunnen zij daarme speciale beloningen en extraatjes verzamelen. Denk aan extra spins op de Fold app, waarmee gebruikers nog meer beloningen kunnen verdienen.

Net zo populair als Pokémon GO?

Volgens data van SensorTower.com is Pokémon GO sinds juli 2021 grofweg 632 miljoen keer gedownload. Wordt de Bitcoin game net zo populair? Dan zie je de komende maanden misschien wel mensen op straat die op jacht zijn naar bitcoin!

The post Pokémon GO maker ontwikkelt Bitcoin game: spaar BTC in jouw omgeving appeared first on BTC Direct | Nieuws.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters