Populaire analist voorspelt correctie Bitcoin naar 26.000 dollar

De populaire pseudonieme handelaar Inmortal denkt dat de Bitcoin koers in augustus een bezoekje aan de 26.000 dollar zal brengen. Volgens de analist zal die correctie hoogstwaarschijnlijk voor angst in de markt zorgen, maar ook een opzet vormen voor de Bitcoin koers van 36.000 dollar.

“Mensen zullen paniekeren tijdens de volgende dip; maar het zal slechts een hoger dieptepunt zijn in het grotere plaatje”, aldus Inmortal.

Waarom zal Bitcoin corrigeren?

Inmortal denkt dat Bitcoin zal corrigeren vanwege het uitstellen van de Amerikaanse Spot Bitcoin ETF, waar hij deze maand aankondigingen van verwacht. Volgens de analist zal dat investeerders afschrikken en ertoe bewegen om hun Bitcoin te verkopen, voordat de toezichthouders uiteindelijk groen licht geven.

Narrator:

– “Then they delayed the approved ETF just to fill their bids”$BTC pic.twitter.com/Ne9lLrVY5M

— Inmortal (@inmortalcrypto) August 11, 2023

Op het moment van schrijven is er nog geen sprake van een daling en handelt Bitcoin nog altijd binnen de (enigszins saaie) range van 29.000 tot 31.000 dollar.

Verder ziet Inmortal de grillige koersprestaties van de markt op dit moment als een voorbode voor de bullish prijsactie van komend jaar.

Volgens de analist zullen ook altcoins een sterke opwaartse trend meemaken in 2024 en 2025. “De koers beweegt in slowmotion, maak je daar niet druk om en geniet van de zomer. Maak je klaar, want in 2024-2025 zullen we hele nachten wakker zijn om shitcoins te traden”, aldus de analist.

Vertrouwen in Solana en Chainlink

Naast Bitcoin lijkt Inmortal ook goede verwachtingen te hebben voor Solana en Chainlink voor 2024. “Ik heb perongeluk een ongezellige hoeveelheid LINK en SOL gekocht”, zo liet hij (niet erg subtiel) via Twitter weten dat hij op de knoopknup drukte.

I accidentally bought an indecent amount of $LINK and $SOL

— Inmortal (@inmortalcrypto) August 12, 2023

Chainlink en Solana deden het tijdens de vorige bullrun goed, maar we moeten altijd nog maar zien of projecten dat een tweede keer lukt.

Tot nu toe zijn er maar een paar grote munten geweest die echt consistent waren, wat natuurlijk nog steeds geen garanties biedt voor de toekomst. Met de komst van de BlackRock ETF lijkt op dit moment alleen Bitcoin met zekerheid een blijvertje te zijn.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht Populaire analist voorspelt correctie Bitcoin naar 26.000 dollar verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters