Populaire Nederlandse analist voorspelt op korte termijn stijging voor Bitcoin

De populaire Nederlandse analist Michaël van de Poppe voorspelt dat er een stijging aanstaande is voor Bitcoin en dat we snel weer een koers van 30.000 dollar zien. Van de Poppe baseert deze voorspelling op het feit dat er gigantisch veel vraag was naar Bitcoin rond de koers van 28.300 dollar.

There we go, #Bitcoin. pic.twitter.com/2J5HeNBwZF

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) August 1, 2023

Bitcoin koers van 31.000 dollar in aantocht

Op basis van zijn grafiek voorspelt Van de Poppe een Bitcoin koers van 31.000 dollar; vanaf de huidige koers van 29.600 dollar zou dat een opleving van ongeveer 5 procent betekenen. Naast Bitcoin is de Nederlander ook bullish over het decentrale oracle-netwerk Chainlink (LINK), dat volgens hem de koers van 9,27 dollar kan herpakken.

“Vooralsnog ziet het er goed uit voor Chainlink”, aldus een optimistische Van de Poppe. Op dit moment handelt LINK op een koers van 7,61 dollar. Als de voorspelling van de analist uitkomt over de koers van de munt, dan zou dat een stijging van ruim 20 procent opleveren.

The plan for the coming months for #Crypto. pic.twitter.com/AjzBS3Fxyt

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) July 31, 2023

Verder voorspelt hij een gigantische instroom van liquiditeit in de totale market cap van de cryptomarkt de komende maanden. Die instroom zou de market cap van ongeveer 1,14 naar 2 biljoen dollar moeten optillen aan het begin van 2024.

Vervolgens verwacht hij een kleine correctie, om daarna in 2025 naar een nieuwe all-time high van 3 biljoen dollar door te schieten.

Grote koersbeweging in aantocht

In een nieuwe strategie-sessie op YouTube is Van de Poppe gek genoeg wat minder bullish over Bitcoin. Hierin vertelt hij zijn 162.000 abonnees op het platform namelijk dat de lage volatiliteit van Bitcoin een indicatie is dat er een grote koersbeweging aankomt.

Hierin voorspelt hij ook een mogelijke koers van 27.000 dollar voordat Bitcoin aan een herstel kan beginnen. “Maar gegeven het feit dat de volatiliteit op het laagste punt in 13 jaar staat, komt er waarschijnlijke een grote koersbeweging aan”, zo spreekt de analist op YouTube.

Het is volgens Van de Poppe het moment van de waarheid voor Bitcoin. Of we gaan verder naar het zuiden en tikken de 27.000 dollar aan, of we herclaimen de 30.000 dollar en zijn weer terug in de range waar we al zo lang inzaten.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht BTC of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Koop je Bitcoins

Dit doe je op

Het bericht Populaire Nederlandse analist voorspelt op korte termijn stijging voor Bitcoin verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters