Succesvol fonds voorspelt Bitcoin van 148.000 dollar in 2025

Pantera Capital, een succesvol beleggingsfonds uit de Verenigde Staten met een focus op crypto, voorspelt een gigantische koersstijging voor Bitcoin richting 2025. Over twee jaar zou de Bitcoin koers volgens Pantera weleens op 148.000 dollar terecht kunnen komen. In aanloop naar de halving, die voor april 2024 op het programma staat, verwacht Pantera al een stijging van Bitcoin naar 35.000 dollar.

Pantera is optimistisch over Bitcoin

Het grote Pantera Capital is optimistisch over de Bitcoin koers vanwege de halving die voor april 2024 op de planning staat. Tot nu toe volgde er op iedere halving die Bitcoin doormaakte een gigantische bullmarkt en dat zal ditmaal niet anders zijn, zo verwacht het succesvolle beleggingsfonds uit de Verenigde Staten.

Pantera Capital fund remains positive on #BTC and expects $35k price for halving in April 2024 and $145k in 2025

The bankrupt #FTX exchange spends $1.5 million a day on lawyers and the liquidation manager of the site. Curly Sam’s business lives on, the money of the… pic.twitter.com/hQt7fev4k5

— Iren Barnes (@IrenCryptoQueen) August 24, 2023

“De volgende halving staat voor 20 april 2024 op het programma. […] Als de geschiedenis zich herhaalt, dan zou de koers voor de halving naar 35.000 dollar moeten stijgen en daarna naar 148.000 dollar”, aldus Pantera in een nieuw onderzoeksrapport.

Als de voorspelling van Pantera uitkomt, dan zou dat een stijging van ongeveer 460 procent betekenen vanaf de huidige koers van 26.300 dollar. Daarmee zou de impact van de komende halving een stukje kleiner zijn dan die van de voorgaande drie halvings van Bitcoin.

Wanneer komt de volgende all-time high voor Bitcoin?

In het rapport schrijft Pantera ook over het tijdspad dat we kunnen aanhouden richting de eventuele volgende all-time high voor Bitcoin. Gemiddeld genomen bereikt de koers ongeveer 480 dagen na de halving zijn hoogtepunt, waarna het aan de duistere bearmarkt begint die we al zo vaak moesten meemaken.

Wat dat betreft moet de koers ergens in 2025 zijn piek bereiken en volgens Pantera Capital komt die dus op 148.000 dollar uit. Wij zouden ervoor tekenen, maar vergeet niet dat er geen garanties bestaan in de financiële wereld.

Het zijn leuke voorspellingen op basis van het verleden, maar er kan in de tussentijd een hoop gebeuren (zowel positief als negatief). Als bijvoorbeeld BlackRock eerder dan verwacht zijn Spot Bitcoin ETF krijgt, dan kan dat in positieve zin ook hele gekke dingen doen voor de Bitcoin koers.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Bij BLOX handel je tegen 0,25% transactiekosten en stort je gratis crypto naar je account. Heb jij nog funds op andere platforms staan? Met de gratis overstapservice van BLOX zet je je coins binnen een paar minuten over. Zo bewaar je al je crypto veilig en overzichtelijk op één plek. Ontdek het in de app!


Stap gratis over op BLOX ➜

The post Succesvol fonds voorspelt Bitcoin van 148.000 dollar in 2025 appeared first on BLOX | Nieuws.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters