Waarom Bitcoin vandaag een koopje is, maar morgen waarschijnlijk niet meer

Bitcoin is een koopje, maar daar kan snel verandering in komen. Robert Kiyosaki, die ooit faam verwierf met de bestseller Rich Dad Poor Dad, zegt dat Amerika failliet is en dat je daarom beter zo snel mogelijk Bitcoin kan kopen.

Robert Kiyosaki deelt zijn visie op Bitcoin

Bitcoin is in 2023 een goede investering gebleken, ook al lijkt dat de laatste paar maanden niet zo. Het zogenaamde digitale goud is de afgelopen twee maanden geen lucratieve investering geweest.

Maar de Kiyosaki zegt juist dat de recente zwakte een kans is. Hij ziet dit als een kans om met korting een positie in de toekomst op te bouwen. Zijn recente tweet luidt:

‘Goud, zilver en bitcoin zijn vandaag koopjes… maar morgen niet. Amerika is failliet. Koop vandaag nog GSBC vóór aandelen, obligaties en onroerend goed.’

I am constantly asked “What price will gold, silver, or Bitcoin be in 2025. My reply is that is a silly question. More important question is how many gold, silver, Bitcoins do you have TODAY? Gold, silver, Bitcoin are bargains today… but not tommow. America is broke. Buy GSBC…

— Robert Kiyosaki (@theRealKiyosaki) September 19, 2023

Bitcoin, goud en zilver

Hij raadt dus niet alleen Bitcoin aan, maar is er ook van overtuigd dat edelmetalen als goud en zilver beter zullen presteren dan aandelen, obligaties en huizen.

Het is aan jou of je zijn woorden op waarde kan schatten. Als je 100% overtuigd bent van wat hij zegt, dan zou het een goede move zijn om nu Bitcoin te kopen en deze te bewaren tot 2025 voor bijvoorbeeld een crash op de huizenmarkt.

Heeft Kiyosaki een goede reputatie als het aankomt op investeren? Hij weet in ieder wel waar hij het over heeft, maar tegelijkertijd roept hij al jaren dat de dollar zal vallen. Robert Kiyosaki noemde fiatvaluta afgelopen weekend zelfs ‘nepgeld’.

Elk weldenkend mens weet dat alle fiatvaluta’s een keer zullen vallen en worden vervangen voor iets anders. In de geschiedenis van de mensheid is er nog nooit een valuta geweest die het eeuwige leven heeft, dus dat is makkelijk roepen.

Eerder zei de schrijver dat Bitcoin in 2024 kan stijgen tot 120.000 dollar. De aanleiding hiervoor zijn de acties van de BRICS-landen. Dat is in ieder geval een tastbaar getal waar we hem aan kunnen houden.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Waarom Bitcoin vandaag een koopje is, maar morgen waarschijnlijk niet meer appeared first on BLOX | Nieuws.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters