Whales sturen Gigantische Hoeveelheden Bitcoin en Ethereum naar Beurzen

Als we de informatie van Whale Alert mogen geloven, dan is een grote groep whales plotseling wakker geworden. Enkele grote investeerders stuurde gigantische hoeveelheden Bitcoin en andere crypto’s naar de beurzen. Zo wist Whale Alert ook twee Ethereum transacties ter waarde van ruim 40 miljoen dollar naar Coinbase te spotten.

🚨 🚨 21,506 #ETH (40,815,021 USD) transferred from unknown wallet to #Coinbasehttps://t.co/K2cMrvijjO

— Whale Alert (@whale_alert) July 18, 2023

Niet alleen Ethereum

Enkele uren later werden er ook nog 1.865 Bitcoin (ter waarde van 56 miljoen dollar) vanuit een onbekende wallet richting Coinbase gestuurd. Dat gebeurde net op het moment dat de bulls de strijd om de 30.000 dollar verloren van de bars.

Ook een Litecoin whale lijkt te willen profiteren van de stijgingen van de afgelopen periode. Deze entiteit stuurde namelijk 500.000 Litecoin richting Binance (ter waarde van 46 miljoen dollar). Die transacties is opvallend, omdat voor Litecoin begin augustus de halving op het programma staat.

Gelukkig voor de industrie kwam er ook versterking in de vorm van USD Coin (USDC) naar Coinbase. In twee transacties werd er voor ongeveer 129 miljoen dollar aan USDC richting Coinbase gestuurd. Meestal gaan stablecoins richting de gecentraliseerde beursplatformen om andere cryptocurrency’s te kopen.

🚨 🚨 🚨 75,000,000 #USDC (74,992,500 USD) transferred from USDC Treasury to #Coinbasehttps://t.co/n6FFGLJtyF

— Whale Alert (@whale_alert) July 17, 2023

Ook kleine munten

Overigens vonden er ook transacties plaats van kleinere whales in iets kleinere munten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een transactie ter waarde van 7,4 miljoen dollar in Polygon (MATIC) vanuit een onbekende wallet naar Binance? En de transactie van 12,3 miljoen dollar aan 1Inch naar OKX.

🚨 9,839,786 #MATIC (7,486,533 USD) transferred from unknown wallet to #Binancehttps://t.co/80ny6sgovC

— Whale Alert (@whale_alert) July 18, 2023

Alles bij elkaar lijkt het erop dat de whales de stijgingen van de afgelopen weken zien als een goed moment om even wat winst te pakken.

Na het lastige jaar 2022 is het niet vreemd dat sommige investeerders het vertrouwen even kwijt zijn en dit soort momenten aangrijpen om uit de markt te stappen. Dat hebben we in het verleden ook vaak gezien en meestal zijn dat beslissingen geweest waar mensen achteraf gezien enorm veel spijt van kregen.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht BTC kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Maak een Bitvavo account

Je wordt doorgestuurd naar

Het bericht Whales sturen Gigantische Hoeveelheden Bitcoin en Ethereum naar Beurzen verscheen eerst op Newsbit.

My Newsletter

Sign Up For Updates & Newsletters